vM Fitness

background-image

High-end fitness in Groningen

Op de bovenverdieping van ons luxueuze sportcentrum hebben we een unieke fitnessruimte. Hier kun je trainen in een rustige en veilige omgeving. Zowel beginnende als gevorderde sporters kunnen hier terecht voor een goede work-out! Onze fitness trainers staan altijd paraat om uitleg te geven over de apparaten of oefeningen. Ook hebben we unieke trainingsschema’s ontwikkeld om je op gang te helpen of om je doelstellingen sneller te behalen.

Als je 1 op 1 begeleiding wil, kan dit ook onder begeleiding van een van onze personal trainers. 

De traditionele sportschool is vaak verouderd, saai, en vaak ineffectief. Zerofifty sports biedt een gloednieuw concept aan. Combineer de groepslessen van vechtsport met de kracht en effectiviteit van fitness. Met ons All-in abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle groepslessen en de fitnessruimte.

De verschillende abonnementsvormen bieden voor iedereen de juiste optie aan! We hebben zelfs familiekortingen.

Bij ons geen eindeloze rijen van apparaten, geen grijze muren, maar een plek waar energie, passie en actie samenkomen. Altijd trainen in een prettige sfeer en fijn klimaat! Door het climate control systeem dat door het hele gebouw aanwezig is. Airco in hete zomers en aangename temperaturen in de winterperiodes.

Variatie en ontwikkeling in trainingsmethodes

Variatie is de sleutel is tot een effectieve training. Daarom bieden we verschillende trainingsschema’s aan voor fitness. We variëren kracht en cardio op een leuke en effectieve manier om sneller je doelen te bereiken, zonder dat je met tegenzin aan het sporten gaat. Consistentie is de sleutel tot succes.

vM Fitness pakketten

Brons pakket

Betaalbaar en flexibel fitness abonnement, maandelijks opzegbaar.

€49.99

Zilver pakket

Kies voor een jaar lang toegang tot onze fitness en daarna maandelijks opzegbaar.

€39.99

Goud pakket

Ons meest voordelige abonnement, met twee jaar lang toegang tot onze fitness en daarna maandelijks opzegbaar.

€34.99

Meer weten of contact opnemen?

Contact opnemen
background-image